Email
Adela M.

Adela M. traži kućnu pomoćnicu

Centar Sarajevo, Sarajevo
  • SpasitiSpašeno

Zdravo, trebala bi mi osoba koja bi radila 2x sedmicno (utorak i cetvrtak) od 13:00-21:00. Od 13:00-17:00 bi se obavljale svakodnevne kucne obaveze npr. promijeniti posteljinu, ispeglati ves, ubaciti sudje u masinu, usisati, obrisati prasinu itd. Ovo se naravno ne odnosi da se sve radi u jednom danu, samo su navedeni primjeri otprilike sta se ocekuje dok je osoba u tom periodu u kuci.

Oko 17:00 dolaze djeca kuci iz vrtica, ja sam tu s njima, provodim vrijeme, ali bi mi neko trebao pomoci npr. oko presvlacenja, hranjenja i sl. jer ima ih 2 (4 i 1.5 god) te ne mogu sama u isto vrijeme to raditi sa obojicom.

Dakle bilo bi pozeljno da teta zna i da se snalazi sa djecom, iako ne bi trebala ostajati sama sa njima. Bilo bi pozeljno i da se ne boji zivotinja, imamo psa ali vani, mada ako se i boji nije problem.

Nalazimo se na Poljinama, tako da bi bilo dobro da teta ima svoj prijevoz, ili da barem ima polozen vozacki. Ukoliko i sama zivi na Poljinama, jos bolje, onda prijevoz i ne treba.

Sto se plate tice, ide po dogovoru prilikom razgovora. Placanje je najmanji problem ukoliko se nadje zaista odgovorna, sposobna i postena zena.

Broj telefona: vidljivo samo korisnicima

FacebookInstagram

Rad

Laikas: prema dogovoru

Spremanje

Usluge

  1. Čišćenje stana

  2. Čišćenje kuće

  3. Pranje prozora

  4. Pranje automobila

  5. Peglanje

  6. Pranje u mašini za suđe

 

Oprema za čišćenje: Imam vlastitog